Achiziţia de benzină de la pompele Shell din Ungaria a fost limitată la o valoare maximă de 20.000 HUF (circa 240 lei), în vreme ce achiziţia de motorină e limitată la maximum 50.000 HUF (600 lei).

Shell a anunțat restricția invocând „capacitatea redusă a furnizorilor din ultimele zile”. Unele stații de încărcare prioritare (de exemplu, cele de lângă autostrăzi) sunt exceptate de la măsură.

„Din 25 noiembrie 2022, Shell Hungary zRt. a limitat în rețeaua sa de benzinării achiziţia benzinei Shell FuelSave 95 la o valoare maximă brută de 20.000 HUF și a combustibilului Shell FuelSave Diesel la o valoare maximă brută de 50.000 HUF. Shell Hungary Zrt. se străduiește să le ofere tuturor clienților săi combustibil rapid și convenabil. De asemenea, doreşte să mulțumească clienților pentru răbdarea și înțelegerea lor, precum și pentru perseverența și angajamentul angajaților”, se arată în comunicatul companiei, citat de Infostart.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut