După ce o serie de mărci străine au părăsit Federația Rusă, producția de îmbrăcăminte a capitalei a crescut de șapte ori, scrie agenţia TASS.

Alexander Kalinin, Președintele Organizației Publice a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Opora Rossii, a anunțat că, pe fondul plecării unui număr considerabil de mărci străine de îmbrăcăminte din Rusia, se observă o creștere a producției pe acest grup de produse în Moscova de șapte ori în 2022. În opinia sa, regiunile ar trebui să lucreze mai activ la implementarea proiectelor de investiții nu numai pentru întreprinderile mari, ci și pentru întreprinderile mici și mijlocii, bazându-se și pe acestea, deoarece proiectele nu foarte mari, dar adunate, pot avea un efect mai mare asupra economiei. „Unele mărci au părăsit teritoriul Rusiei. Acest lucru a condus la o creștere semnificativă a investițiilor într-un număr de sectoare. De exemplu, în principal întreprinderile mici și mijlocii din capitala ţării au crescut producția de îmbrăcăminte de șapte ori numai în 2022”, a spus Alexander Kalinin, remarcând, de asemenea, o creștere a producției şi în alte regiuni ale țării.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut