Pe 19 februarie 2024, Duvenbeck a semnat contractul de preluare a companiei olandeze de transport și logistică Schotpoort Logistics, tranzacţia fiind supusă acum aprobării autorităților antitrust. Odată cu achiziționarea Schotpoort – afacere de familie din Eerbeek – Duvenbeck câștigă 70.000 mp de spațiu de depozitare, o flotă de 120 de vehicule și clienți din industria ambalajelor, bunurilor de larg consum și din industria energiei solare.

Pe lângă sediul central din Eerbeek, lângă Arnhem, locaţiile sunt răspândite în Țările de Jos, de la Hoogezand lângă Groningen, în nord, până la Best lângă Eindhoven, în sud. Compania are și o sucursală în Lituania. Odată cu preluarea, toți cei 180 de angajați ai Schotpoort Logistics se vor muta sub umbrela Duvenbeck.

Rețeaua Schotpoort va acționa ca o poartă de intrare pentru Duvenbeck pe piața locală și nu numai. „Odată cu achiziția Schotpoort Logistics, accesăm o regiune care joacă un rol central în implementarea strategiei noastre de creștere. Datorită apropierii de porturile maritime Amsterdam, Rotterdam și Anvers, Schotpoort Logistics ne va permite să ne extindem activitățile logistice de import și export și să accesăm sectoare suplimentare de clienți din Orientul Îndepărtat și Europa”, spune Hakan Bicil, CEO al Duvenbeck.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut