Ekol Logistics a câştigat premiul la categoria de Servicii de transport de marfă și logistică în cadrul Export Champions Awards 2020, eveniment organizat de Asociația Exportatorilor de Servicii.

Managerul naţional al Ekol Turcia, Arzu Akyol Ekiz, a spus că a încheiat 2021 cu un premiu semnificativ, un an în care Ekol şi-a continuat investițiile cu o viziune inovatoare, notează Logiport. Declarând că industria de logistică a avut o performanță bună în 2021 prin prisma cererii în creștere și a dimensiunii pieței mondiale de aproximativ 5,5 trilioane de dolari, Arzu Akyol Ekiz a declarat că priveşte cu optimism 2022, un an în care vor fi experimentate evoluții pozitive în volumul de afaceri din sector. „Vom continua să investim în oameni, facilități, flotă, cercetare, dezvoltare și inovare. Pe măsură ce facem pași fermi înainte în Turcia, dar și pe arena internațională, vom continua să ne punem amprenta asupra afacerilor care vor contribui la dezvoltarea industriei noastre.”

În cadrul Export Champions Awards, companiile care sprijinit sectorul în exportul de servicii în valoare de aproximativ 35 de miliarde de dolari, obţinând un excedent de comerț exterior de 11,5 miliarde de dolari prin performanța de succes în 2020, au fost evaluate pe 17 categorii.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare