Ekol Logistics continuă să crească numărul de linii intermodale în Europa, prin punerea în funcțiune a unei linii de tren bloc între orașele Sète (Franța) și Köln (Germania).

Directorul Ekol Turcia, Arzu Akyol Ekiz, a spus că această linie a fost pusă în funcțiune în cadrul strategiei sale de creștere în transportul intermodal din Europa. „Datorită liniei care leagă centrul nostru principal din sudul Europei, Sète, de metropola industrială dinamică din inima Europei, Köln, planificarea transportului intermodal nu va mai fi monopolizată doar pe Trieste. Cu noua linie Sète, oferim rute alternative la conexiunea europeană a Turciei”, a spus acesta pentru Logiport.

Directorul Ekol a afirmat că noua conexiune feroviară, care a fost stabilită în conformitate cu prognoza unei capacități mari de volum de lucru în infrastructura feroviară italiană și așteptarea unei creșteri a cantității de marfă pe linia Sète, aproape că va completa Trieste.

Trenul pleacă din Sète în zilele de luni și joi și ajunge în Köln marți și vineri. Apoi, trenul pleacă din Köln în zilele de miercuri și sâmbătă pentru cursele tur-retur și sosește în Sète joia și duminica.

Diferit din punct de vedere tehnic de predecesorii săi, trenul, care este mai înalt și mai mare, este format din 19 vagoane şi oferă o capacitate de transport de 38 de remorci și containere.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare