La cea de-a 14-a ediţie a Eco Performance Award, nu mai puțin de patru companii au fost onorate cu prestigiosul premiu de performanță ecologică în logistică. La categoria IMM, premiul a revenit expeditorului elvețian Schöni care se bazează pe concepte alternative de acționare și pe transport intermodal, având în plan să fie să fie prima companie elvețiană care folosește numai combustibili durabili până la sfârșitul lui 2023.

Retailerul Migros Ostschweiz, care folosește deja serviciile feroviare pe distanțe mai mici de 300 km, a fost distins cu premiul la categoria companiilor mari.

Expeditorul de mărfuri lituanian Integre Trans a primit, de asemenea, premiul pentru sustenabilitate pentru utilizarea de camioane LNG, la fel ca start-up-ul Park Your Truck, a cărui aplicație cu același nume ajută la reducerea timpului pe care șoferii profesioniști îl consumă pentru a găsi locuri de parcare.

Premiile sun organizate de Institutul de Management al Lanțului de Aprovizionare, Universitatea din St. Gallen, Elveţia.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare