Pe fondul dezvoltării accelerate a unor noi verticale de business, Grupul eMAG își consolidează echipa de management și îl numește pe Tudor Mihăilescu în poziția de Chief Operating Officer (COO). Din acest rol, Tudor Mihăilescu va lucra alături de echipele de leadership din fiecare companie în vederea implementării strategiei pe termen lung a grupului și execuției planului de investiții de peste 2,2 miliarde de lei în următorii doi ani. Dragoş Ion preia rolul de Group CFO, după aproape 20 de ani de experiență în industria bunurilor de larg consum, servicii financiare şi auto.

Tudor Mihăilescu se va concentra cu precădere asupra creșterii companiilor mai tinere, precum Tazz, Fashion Days, Freshful, Flip sau Atlas, dar și a companiilor care fac parte din portofoliu de mai mulți ani, precum PC Garage. „În ultimii ani, am lansat servicii și linii noi de business pentru a răspunde noilor obiceiuri de consum ale românilor, care apreciază și folosesc din ce în ce mai mult soluțiile de smart shopping pe care doar în e-commerce le găsesc. Aveam nevoie de cineva care să dezvolte sinergii între toate aceste soluții pe care le punem la dispoziție cu ajutorul tehnologiei și inovației. Tudor a fost alături de noi în anii în care ne-am dezvoltat accelerat și cunoaște toate fațetele business-ului. În același timp, îi urez bun venit în echipa eMAG lui Dragoș Ion, care preia rolul de Group CFO. Sunt convins că vom beneficia cu toții de pe urma experienței sale bogate în companii de top din România și din afara ei și vom construi lucruri care contează pentru clienții noștri”, a declarat Tudor Manea, CEO eMAG. „În ultimii ani, am reușit să ajungem acolo unde oamenii au avut nevoie de noi. Sunt încântat de această nouă etapă, în care ne propunem să oferim cele mai bune servicii pentru fiecare nevoie în parte”, a spus Tudor Mihălescu.

Tudor s-a alăturat eMAG în 2019, într-o perioadă de expansiune și investiții materiale, din poziția de Group CFO, după ce anterior fusese în poziţia similară din cadrul Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat si de coordonarea zonei de Business. Între 2010 și 2013, acesta a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elveţia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare