Clienții Genius au acces în timp real, direct în contul de client, la informații legate de economiile pe care le fac în cele patru aplicații de ecommerce – eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. Astfel, utilizatorii pot vedea cât economisesc în fiecare dintre cele patru aplicații, dar și cât reprezintă economiile cu livrarea gratuită sau cele rezultate din oferte exclusive de care beneficiază cu Genius.

„De la introducerea în patru aplicații, clienții Genius au fost foarte activi, comandând orice, de la cumpărături zilnice până la articole fashion sau mâncare de la restaurante, cu ajutorul abonamentului anual sau lunar, și profitând de livrarea gratuită și ofertele exclusive. În tot acest timp, utilizatorii Genius au făcut economii considerabile, iar acum sunt vizibile și în contul lor, iar acest lucru îi va ajuta să observe mai ușor beneficiile și să își planifice mai bine bugetele. Până acum, un sfert dintre clienții cu abonament activ Genius au comandat produse din cel puțin două dintre cele patru aplicații diferite de shopping”, a spus Andrei Șercănean, VP ecommerce services eMAG România.

Un client activ în toate cele patru aplicații plasează, în medie, 15 comenzi pe lună și economisește 147 de lei din transport gratuit și oferte exclusive. Un astfel de client Genius plasează într-o lună șase comenzi pe eMAG, patru pe Tazz, trei pe Freshful și două comenzi pe Fashion Days. De la extinderea în patru aplicații, în vara anului trecut, clienții Genius au economisit, în total, peste 140 de milioane de lei.

Din punct de vedere geografic, clienții care au economisit cel mai mult cu Genius în patru aplicații în această perioadă se află în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut