În luna februarie, marcată de cele două momente de shopping pentru cupluri, Valentine’s Day și Dragobete, clienții eMAG au comandat atât cadouri pentru partener, dar și carduri cadou. În medie, ei au alocat 130 de lei pentru un cadou, iar cei care s-au orientat către un „Card cu milioane de idei” chiar dublu, alocând, în medie, 268 de lei.

Încă de la începutul lui februarie, pe platforma eMAG s-au intensificat căutările pentru cadoul potrivit, iar cuvinte precum iubit, iubită, soț, soție sau dragoste au înregistrat peste 154.000 de căutări.

Mai mulți clienți decât anul trecut au luat decizia în ultima clipă, astfel că în ajun de Valentine’s Day, pe 13 februarie, clienții eMAG au plasat cu 18% mai multe comenzi față de aceeași zi a anului trecut. Iar pe 14 februarie, clienții au plasat cu 10% mai multe comenzi față de anul trecut. „Deocamdată, Valentine’s Day pare să câștige în fața sărbătorii de Dragobete, beneficiind încă de notorietatea internațională cu care a intrat în mentalul colectiv și de susținerea brandurilor internaționale. Cu ocazia celor două sărbători dedicate cuplurilor, clienții au cumpărat articole fashion, băuturi, poșete, pachete cadou, ciocolată, cărți sau dermato-cosmetice, dar și foarte multe carduri cadou, pentru care au cheltuit mai mult”, a spus Mircea Tomescu, Chief Marketing Officer eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut