Producătorul suedez de echipamente de telecomunicații Ericsson își va închide reprezentanța din Rusia până la sfârșitul acestui an și va concedia toți angajații, scrie Kommersant.

Compania suedeză Ericsson a decis să părăsească piața rusă. Pe 22 august, compania-mamă Ericsson a notificat biroul rus cu privire la închiderea iminentă. De asemenea, se știe că toți angajații companiei vor fi concediați, inclusiv cei care susțin echipamente pe rețelele operatorilor de telecomunicații. Angajaților companiei li s-a promis însă sprijin „financiar și social”.

Reprezentanții Ericsson au confirmat această informație și au subliniat că producătorul își va reduce treptat activitățile din Rusia „pe măsură ce își îndeplinește obligațiile față de clienți”.

565 de angajați lucrează pentru filiala din Rusia. Ponderea Ericsson pe piața internă a echipamentelor de telecomunicații este de aproximativ 20%.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare