Din ianuarie 2023, compania Euroccoper intră într-o nouă fază de dezvoltare, cu o nouă direcție și un nou CEO. Consiliul de administrație al Euroccoper l-a votat săptămâna trecută în unanimitate pe Daniel Fulaş în funcția de CEO.

În 28 de ani de activitate, Euroccoper a crescut organic, devenind unul dintre jucătorii principali de soluții integrate de supply chain din România, iar planurile viitoare vin să consolideze poziția în momentele actuale în care contextul sanitar și geopolitic a generat nevoia regândirii fluxurilor de mărfuri.

Actualul CEO, fondatorul Aldo Roccon, îi transferă conducerea lui Daniel Fulaş, care deţine o experiență vastă în supply chain, conducând în ultimii 2 ani operațiunile din poziția de COO în cadrul companiei. Noua funcţie îi este încredințată pentru a aduce excelența operațională ca standard de lucru în întreaga infrastructură a lanţului de apovizionare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut