Eurotunnel a introdus un abonament nou, dedicat vehiculelor industriale care traversează Canalul prin intermediul navetelor feroviare. Acesta permite accesul prioritar, iar sistemul digital recunoaște automat plăcuțele de înmatriculare ale camioanelor.

Compania Eurotunnel a activat un nou abonament pentru vehiculele industriale care traversează Canalul prin intermediul navetelor feroviare. Se numește First și oferă timpi de călătorie reduşi și un serviciu de asistență dedicat. În special, permite accesul prioritar la benzile de check-in, la căile de îmbarcare și la centrele vamale, de control al plantelor și animalelor Douane/Sivep. Tranzitul se face mai rapid prin recunoașterea automată a plăcuțelor de înmatriculare ale camioanelor.

Eurotunnel precizează că „serviciul a fost testat de câteva luni și rata de satisfacție a utilizatorilor depășește 95%. Această nouă ofertă va consolida atractivitatea Le Shuttle Freight și va genera o cerere suplimentară”. Compania se așteaptă ca abonamentele First să reprezinte până la 10% din volumul traficului de marfă. „ Această nouă propunere comercială este un răspuns la cererea crescândă de viteză și fluiditate din partea clienților și întărește poziţia de lider a Eurotunnel Le Shuttle Freight pe piața de traversare a Canalului. Succesul fazei de testare deja demonstrează relevanța acestui nou serviciu”, a declarat Deborah Merrens, Chief Commercial Officer Eurotunnel.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut