USER, în parteneriat cu Departamentul Transporturi, Trafic și Logistică, din cadrul Facultății de Transporturi, organizează pe 16 noiembrie 2023, începând cu orele 10:00, în Sala de consiliu a Facultății de Transporturi, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, conferinţa „Provocări, tendințe și oportunități în expedițiile și transporturile de marfă”. Evenimentul se desfăşoară în cadrul Acordului de Parteneriat USER – Facultatea de Transporturi (Departamentul Transporturi, Trafic și Logistică).

Acest tip de conferință își propune să creeze cadrul în care studenții, cadrele didactice și profesioniștii din industria transporturilor pot discuta despre cele mai recente dezvoltări, inovații și tendințe în acest domeniu dinamic.

Scopul principal este de a oferi participanților o perspectivă amplă asupra evoluției industriei transporturilor și de a promova schimbul de cunoștințe între mediul academic și sectorul economic.

Mai multe amănunte despre desfăşurarea evenimentului şi despre speakeri sunt disponibile AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut