Marca de vehicule comerciale Anadolu Isuzu din Turcia a înregistrat un succes record, exportând un total de 151 de autobuze în primul său an de prezenţă în Germania, a treia piață de autobuze din lume și cea mai mare din Europa. Modelele exportate sunt autobuze și midibuse Isuzu Citiport și NovoCiti Life, cu lungimi cuprinse între 8 și 18 metri.

Autobuzele produse de Anadolu Isuzu în Turcia și exportate în Germania au fost livrate operatorilor de transport public din diverse orașe. Cabina vehiculelor, produsă în conformitate 100% cu standardele riguroase ale transportului public din Germania, a fost, de asemenea, proiectată cu prioritate pe ergonomie și confort, în conformitate cu cerințele Asociației șoferilor din Germania, VDV.

Modelele Isuzu, apreciate pe piețele externe prin motorizările lor performante și durabile, caracteristici tehnice și de siguranță avansate, sunt preferate pentru costurile de întreținere și operare reduse, notează Logiport.

Autobuzele din seria Isuzu Citiport dispun de un motor puternic și ecologic, platformă joasă, interior larg și spațios, sistem de înclinare a șasiului și rampă pentru scaunul cu rotile care mărește accesibilitatea. Citiport oferă avantaje precum consum redus de combustibil, capacitate mare de pasageri și perioade lungi de întreținere.

Seria Novociti Life, pe de altă parte, răspunde cerințelor orașelor moderne, oferind în același timp tehnologie superioară a motorului, eficiență energetică ridicată și consum redus de combustibil. Seria Novociti Life, care vizează orașele cu străzi înguste, susține, de asemenea, o mai mare participare a populației cu dizabilități și vârstnici la viața socială, cu structura sa cu podea joasă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare