Potrivit datelor Asociaţiei Exportatorilor Turci (TIM), exporturile Turciei au crescut luna trecută cu 19,2% față de aceeași perioadă a anului 2020 și au ajuns la 19,76 miliarde de dolari.

Exporturile Turciei către Italia în octombrie au atins un record lunar. Acestea au crescut cu 24% în octombrie față de aceeași perioadă a anului precedent și au însumat 1,26 miliarde de dolari. Astfel, Italia s-a clasat pe poziția a patra pe lista țărilor în care Turcia trimite cele mai multe produse.

Industria auto a realizat cele mai mari exporturi în Italia luna trecută. Valoarea totală a exporturilor sectorului către Italia a fost de 236,1 milioane de dolari în octombrie.

Primele trei țări pe lista celor mai mari importatori de produse turcești în octombrie au fost Germania (1,56 miliarde de dolari), Marea Britanie (1,18 miliarde de dolari) și Statele Unite ale Americii (1,15 miliarde de dolari).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut