Expoziția și Conferința Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024, care vor avea loc între 2 şi 4 iulie 2024, la Hotel Del Mar Mamaia din Constanța, sunt găzduite de Portul Constanța în parteneriat cu colaboratorii TITR – Trans-Caspian International Transport Route și TIC4.0.

Acest eveniment de trei zile are ca scop creșterea comerțului și investițiilor internaționale de-a lungul coridorului comercial Marea Neagră și Marea Caspică, reunind peste 300 de oficiali guvernamentali, lideri din industrie, academicieni și factori de decizie în achiziții din întreaga lume. Programul Conferinței va include 30 de vorbitori distinși care vor aborda probleme și provocări esențiale în comerțul și investițiile globale și regionale.

Participanții vor avea ocazia exclusivă de a interacționa cu expeditori de top, proprietari de mărfuri, importatori/exportatori, linii de transport maritim, expeditori de mărfuri, companii de logistică, porturi, companii de operare a terminalelor, operatori feroviari și furnizori de echipamente și servicii portuare din țările de-a lungul coridorului Marea Neagră și Marea Caspică. În plus, evenimentul va prezenta 35 de expozanți și branduri, oferind numeroase oportunități de networking cu factorii de decizie într-un mediu propice întâlnirilor față în față.

Vă invităm cordial să rezervați un pachet de stand expozițional cost-eficient și să înregistrați delegații pentru a participa la programul de trei zile al evenimentului. Aceasta va fi o oportunitate de a vă extinde rețeaua, de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și de a stabili contacte de afaceri valoroase.

Vă aşteptăm la Expoziția și Conferința Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024 în perioada 2 iulie – 4 iulie 2024, un eveniment menit să modeleze viitorul comerțului și investițiilor internaționale.

Pentru mai multe informații și detalii despre înregistrare, vizitați Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut