Deutsche Post DHL Group încheie achiziția J.F. Hillebrand Group AG și a filialelor sale la o valoare a capitalului propriu de 1,5 miliarde EUR. După obținerea tuturor aprobărilor de reglementare necesare de către autoritățile antitrust necesare, preluarea a fost finalizată. Companiile semnaseră deja acordul de cumpărare în august 2021. Prin urmare, Hillebrand aparține acum 100% diviziei DHL Global Forwarding, Freight. “Experiența Hillebrand în logistica băuturilor, berii, vinului și băuturilor spirtoase este o completare a portofoliul nostru. În conformitate cu Strategia de grup 2025, ne putem consolida în continuare nucleul logistic și putem aduce beneficii acționarilor noștri cu o creștere profitabilă, pe termen lung”, spune Frank Appel, CEO Deutsche Post DHL Group. „Această achiziție este o oportunitate pentru noi de a adăuga o serie de servicii portofoliului de transport maritim, ceea ce va consolida câștigurile și relațiile de lungă durată cu clienții.”

Afacerea integrată va funcționa sub noul nume de marcă „Hillebrand Gori – o companie DHL”. Închiderea cu succes a tranzacției va consolida poziția Grupului pe piața dinamică a transportului de mărfuri maritime.

Acționarul majoritar al lui Hillebrand, Cobepa, își va vinde întregul pachet de acțiuni după o perioadă de deținere de 16 ani. În timpul deținerii, Hillebrand și-a consolidat în mod semnificativ poziția de lider pe piețele de transport de băuturi și lichide în vrac prin creștere organică și anorganică. Hillebrand are o experiență vastă în logistică lichidă, cu o amprentă globală în peste 90 de țări și peste 2.700 de angajați. Este specializată în transportul de mărfuri maritime de bere, vin, băuturi spirtoase și băuturi nealcoolice, precum și alte lichide în vrac.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare