Fabrica Iveco din Valladolid se consolidează ca punct de referință în Industria 4.0 în Spania, fiind recunoscută încă o dată pentru inovație în sectorul industrial. Organizația Advanced Factories i-a acordat premiul la categoria „Leadership în transformare digitală” în cadrul Factories of the Future 2022 pentru proiectul „Transformare eficientă în patru pași: modelul ideal, măsurarea pierderilor, dezvoltarea competențelor și aplicații cu randament maxim”.

„Advanced Factories a devenit un reper în sudul Europei în ceea ce privește automatizarea, robotica și digitalizarea. Astfel, cu scopul de a sprijini ecosistemul nostru de afaceri în ceea ce privește transformarea și de a oferi vizibilitate propunerilor disruptive, am recunoscut Iveco Valladolid pentru angajamentul său față de tehnologia avansată în contextul unei fabrici industriale. Concret, am apreciat această legătură dintre mediul digital și echipa umană pentru a sprijini fiecare dintre etapele de îmbunătățire detectate, cu scopul de a elimina cele mai mari pierderi din fabrică și de a câștiga competitivitate, în concordanță cu ceea ce promovăm din aceleași fabrici avansate”, a apreciat Óscar Iñigo, directorul Congresului de Industrie 4.0 organizat în cadrul Advanced Factories și reprezentant al juriului.

La rândul său, Ángel Rodríguez Lagunilla, președintele Iveco Spania, a  subliniat că „fabrica și marea sa echipă continuă să demonstreze că va continua procesul de transformare prin care trece industria, adaptându-se la noile nevoi și cerințe ale societății în ceea ce privește transportul, mobilitatea și sustenabilitatea. Inovația este un motor fundamental pentru a garanta competitivitatea sectorului nostru, iar fabrica Iveco din Valladolid a știut să o transfere proceselor de producție.”

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare