Fabrica MAN din Niepołomice, de lângă Cracovia, a devenit una dintre cele mai mari fabrici de acest tip din Europa. Procesul de reconstrucție de 16 luni s-a încheiat, ducând la o creștere de câteva ori a capacității de producție și a locurilor de muncă.

Investiția s-a ridicat la aproximativ 200 de milioane de euro, extinzând instalația până la o suprafață de 41 de hectare. Aceasta a fost însoțită, printre altele, de deschiderea de noi hale pentru producția de cabine, pentru modificările vehiculelor și asamblarea finală. Potenţialul de angajare în fabrică a crescut de la 900 la 2.600 de persoane, iar la sediul companiei din München au fost organizate cursuri de instruire pentru noii angajaţi, pentru aplicarea de standarde uniforme. În ceea ce privește capacitatea de producție, aceasta se va ridica acum la 300 de camioane și cabine pe zi, fiind de trei ori mai mare decât înainte de extindere.

Au fost introduse schimbări majore și în ceea ce privește produsele. Până acum, la Niepołomice a produs doar modelele grele TGX și TGS, dar acum vor fi produse și modelele TGM medii și TGL ușoare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut