Începutul vacanței de Crăciun a fost anticipat în concordanță cu situația actuală a aprovizionării cu piese, a anunțat sâmbătă, 11 decembrie 2021, Mercedes-Benz Manufacturing din Ungaria.

Potrivit portalului baon.hu, producția s-a oprit pe 10 decembrie și se va relua pe 12 ianuarie. Pe 10 decembrie producția s-ar fi oprit oricum, pentru că nu s-au mai efectuat ture în zilele de vineri încă din 18 octombrie. În toamnă, fabrica a trecut la săptămâna redusă de lucru de patru zile.

Potrivit Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., oprirea de iarnă din 2021/2022 va fi de câteva săptămâni în toate fabricile de autoturisme și motociclete, ca și în anii precedenți, deși datele de începere și de sfârșit pot diferi de la locație la locație.

Fabrica Mercedes din Kecskemét și-a modificat planul de producție începând cu a 50-a săptămână calendaristică și a ajustat în consecință şi începerea vacanței de Crăciun. În acest timp, fabrica va efectua lucrările obișnuite de întreținere și conversie de iarnă, pentru a se pregăti pentru următorul an de producție.

Muncitorii fabricii (peste 4.400 de angajaţi) vor primi în continuare salariul de bază pentru aceste zile, precum și beneficiile corespunzătoare, a spus compania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut