Principalul curier american, FedEx, a anunțat creșteri ale prețurilor în medie cu 5,9% în America de Nord, de anul viitor, pentru a compensa costurile crescute. Scumpirile se vor aplica pentru serviciile Fedex Express, Fedex Ground și Fedex Home Delivery. În plus, în cazul activităților de expediere (FedEx Freight), există chiar și o creștere a prețului de aproape 7% pentru clienții din SUA și Canada. Nu se știe încă dacă aceste scumpiri se vor aplica și în cazul activităților internaționale ale companiei.

Potrivit FedEx, din 15 ianuarie 2024, clienții vor trebui să plătească mai mult și pentru vămuirea transporturilor internaționale supradimensionate. Este vorba de o taxă suplimentară de 73 USD per expediere. Iar dacă pachetele necesită mai multă manipulare, se va percepe o taxă suplimentară de 6,95 USD, tot de anul viitor.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut