Expeditorii americani FedEx și UPS au anunțat că suspendă transporturile către Rusia din cauza atacului asupra Ucrainei.

După operațiunea militară a Rusiei în Ucraina, companiile americane de marfă FedEx și UPS au decis să-și oprească transporturile către Rusia.

Într-o declarație pe această temă, FedEx a spus: „Suspendăm activitățile în Rusia și Ucraina până la o nouă notificare.”

La rândul său, UPS a spus într-un comunicat: „Suspensăm temporar livrările către adrese din Rusia. Punem accent pe pe siguranța oamenilor noștri, oferind servicii continue și minimizând perturbările pentru clienți. UPS continuă să monitorizeze îndeaproape situația și va restabili serviciul de îndată ce va fi practic și sigur să facă acest lucru.”

În timp ce SUA și țările europene pun presiune economică asupra Rusiei din cauza atacului din Ucraina, iată că există reacţii şi în sectorul privat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare