Adunarea Generală Fenadismer care a avut loc vineri, 5 noiembrie, a dezbătut situația economică gravă prin care trec companiile mici si mijlocii de transport din cauza creșterii de neoprit a prețului motorinei. Asociația intenționează să ceară guvernului adoptarea de măsuri pentru ca aceste majorări să fie transferate către clienți, evitând munca sub costuri.

Organizațiile teritoriale ale transportatorilor care alcătuiesc Fenadismer au ținut o Adunare Generală extraordinară pentru a analiza situația economică gravă cu care se confruntă sectorul transporturilor rutiere din Spania din cauza creșterii de neoprit a prețului motorinei. În ultimul an, creșterea a fost de aproape 35%, ceea ce determină o deteriorare foarte gravă și îngrijorătoare a lichidității independenților și a companiilor de transport.

Din acest motiv, Fenadismer consideră esențial ca Guvernul să adopte măsuri urgente care să garanteze că transportatorii pot trece aceste majorări în tarifele lor, evitând astfel să continue să lucreze în pierdere.

De asemenea, Adunarea Fenadismer se angajează să mențină actuala unitate de acțiune cu celelalte organizații de transport, așa cum a făcut în ultimii doi ani, în fața principalelor provocări cu care se va confrunta sectorul transportului rutier în următoarele săptămâni, în vederea negocierilor care vor avea loc în curând cu Guvernul. Iar în cazul lipsei unui răspuns imediat la cererile ridicate, susține convocarea la mobilizări.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut