Pentru a deveni mai profitabile şi pentru a avea un venit mai stabil, multe companii franceze de transport îşi extind portofoliul, adaugând în el şi servicii de logistică.

După cum relatează 40ton.net, Comisia Națională a Transporturilor din Franța a publicat statistici care confirmă asta: 68% dintre companiile de transport s-au extins deja în servicii de logistică. În cazul transportatorilor mari, care angajează peste 100 de oameni, acest pas a devenit norma, fiind în oferta a aproape 90% dintre întreprinderi. Şi micile companii de transport, cu până la 19 angajaţi, au început să adere la acest fenomen, oferind logistică în 48% din cazuri.

Dintre toate companiile care se ocupă de transport și logistică, până la 98% dintre entități pun la dispoziţie propriul depozit și depozitarea mărfurilor pe termen lung, peste 48 de ore. Apoi, în 47% din cazuri, se ocupă de pregătirea mărfurilor pentru transport, în vreme ce doar 5% efectuează operațiuni legate de transformarea mărfurilor.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut