Grupul Raben anunță consolidarea activităților filialei italiene, care ia acum numele de Raben Italia. Brandul Sittam părăsește scena după 60 de ani de activitate.

Filiala italiană a grupului Raben își schimbă numele din Raben Sittam în Raben Italia, relatează Trasporto Europa. „Această schimbare nu este o revoluție, ci o evoluție, un pas înainte de creștere a unității italiene, care se integrează astfel și mai mult cu toate unitățile de afaceri ale Grupului Raben. Acesta este un semn tangibil al amplului proiect de investiții pe care CEO-ul Ewald Raben îl implementează de câțiva ani în Italia, demonstrând angajamentul său pentru consolidarea prezenței strategice a Grupului pe teritoriul italian”, se arată într-o notă a companiei.

Astfel, după 60 de ani de activitate, iese din scenă Sittam, companie fondată în 1960 la Bolzano de Albano Zanella și Siegfried Kompatscher pentru a efectua transport internațional cu Austria și Germania.

Grupul Raben a intrat în Sittam în 2017 prin achiziția a 20% din capital și în mai 2019 a dobândit controlul cu 51%. În 2023, Raben a reorganizat rețeaua europeană, promovând șase platforme în Germania, Polonia și Republica Cehă la Eurohub. Cea germană din Aichach acoperă Italia, împreună cu Austria, Polonia și Republica Cehă.

FOTO: Italia.raben-group.com

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut