Proprietarul și dezvoltatorul de spații logistice și industriale, CTP, a livrat pentru magazinul online de băuturi alcoolice FineStore un depozit de aproape 10.000 m2 în CTPark Bucharest North, amplasat în zona Ștefănești-Afumați din nordul Capitalei.

Depozitul de aproape 10.000 m2 livrat pentru FineStore susține planurile de extindere a companiei, oferind acces facil către toate marile orașe din țară. Noul spațiu dispune de o parcare generoasă, destinată exclusiv clienților care doresc să ridice personal din depozit produsele comandate online. „FineStore este un client excelent pentru un spațiu foarte bun – ceea ce face ca lucrurile sa meargă bine pe termen lung. CTPark Bucharest North este opțiunea ideală pentru clienții care au o componentă majoră de business în e-commerce, deoarece este localizat pe centura de nord a Bucureștiului, cu o infrastructură bună și un acces facil în oraș”, spune Ana Dumitrache, Managing Director CTP România.

Daniel Vasilescu, owner FineStore, adaugă: „CTP a înțeles foarte bine nevoile noastre de business și a identificat rapid modalități pentru a integra flexibilitatea pe care ne-am dorit-o, oferindu-ne soluții personalizate. Ultimele luni ne-au demonstrat că avem alături o echipă dedicată în cadrul CTP și avem încredere că pe viitor, această colaborare va atrage realizări remarcabile de ambele părți.”

Tranzacția a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară iO Partners.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut