Flanco a demarat cea de-a 13-a ediție de Black Friday. Retailerul a pregătit reduceri la o gamă extinsă de produse, valabile în perioada 27 octombrie – 30 noiembrie, în toate cele 159 de magazine ale sale, precum și online, pe flanco.ro.

„Păstrăm tradiția de a face din această perioadă a anului o lună de sărbătoare pentru pasionații de tehnologie, în care să își poată alege pe îndelete produsele dorite, profitând atât de cele mai bune prețuri din an, cât și de serviciile noastre”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Pentru această ediție, Flanco a pregătit reduceri la toate categoriile de produse. Pe parcursul celor 5 săptămâni, retailerul va actualiza periodic stocurile și va adăuga noi produse în ofertă. Pe rafturile fizice și virtuale vor fi disponibile smartphone-uri de la 299 lei, televizoare cu diagonală de 81 cm de la 399 lei, aspiratoare robot de la 599 lei, laptopuri și mașini de spălat de la 899 lei.

Totodată, Flanco va pune la dispoziția clienților o paletă de servicii: de la soluții de plată variate, la o perioadă de retur gratuit de 45 de zile, la opțiuni variate de livrare (prin curier, cu ridicare din cele peste 7.000 de lockere ori din cel mai apropiat magazin al rețelei), până la propriul program Rabla pentru reciclarea electrocasnicele mari vechi. “În fiecare an, căutăm să identificăm produsele și brandurile cele mai căutate de clienți, pe care să le facem mai accesibile, atât prin oferte de preț, cât și prin servicii financiare. Clienții pot opta pentru soluții de plată în rate disponibile pe loc, atât pentru cumpărăturile în magazine, cât și pentru comenzile online”, spune Dragoș Sîrbu.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare