Retailerul Flanco a deschis cel de-al unsprezecelea magazin al său din București, amplasat în centrul comercial Militari Shopping. Cu o suprafață generoasă de 1.000 m2 şi o investiţie de 2,5 milioane de lei, noul magazin este cel mai mare punct de vânzare al său din capitală.

Retailerul a ales dotări moderne și detalii care asigură protejarea mediului, dar și o mai bună eficiență: iluminarea LED și etichetele electronice. „Noul magazin Flanco ne aduce mai aproape de clienții din cartierul Militari”, spune Dragoș Sîrbu, Director General Flanco. „Într-un an în care bugetul alocat investițiilor – în special pentru deschideri și reamenajări de magazine – are un nivel record, de 20 de milioane de lei, ne urmăm, mai mult decât oricând, strategia de dezvoltare sănătoasă. Alegem cu atenție orașele cu o cerere importantă ori cele în care prezența noastră este, momentan, modestă, zonele rezidențiale potrivite și locațiile comerciale care beneficiază de trafic intens și ne pot oferi expunere.”

Clienții care preferă să comande online, pot alege să își ridice produsele din magazinul Flanco Militari Shopping, la fel ca și din celelalte puncte ale rețelei.

Ionuț Cîrstea, Retail Manager Flanco, declară: „Oferta pune accent pe tehnologie de top, calitate și prețuri competitive. Flexibilitatea, fie că vorbim despre modalitatea de achitare a cumpărăturilor, de posibilitatea de a returna produsul ori despre modul de a intra în posesia comenzii, este un alt beneficiu care stă la baza promisiunii noastre față de clienți.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut