Cu o experiență de peste 20 de ani în logistică și supply chain, Laura Simion s-a alăturat echipei Flanco Retail începând din mai, în poziția de director de logistică. Anterior, timp de zece ani, Laura a ocupat funcția de Regional Supply Chain Manager Europe pentru LC Waikiki.

“Laura are o experiență vastă în domeniu, dar și în postura de lider de departament. Vreme de 18 ani a avut roluri locale și regionale în managementul aprovizionării și al logisticii, astfel că expertiza sa va contribui acum la îmbunătățirea experienței omni-channel a clienților, precum și la continuarea dezvoltării unei relații de încredere, ajutor și respect reciproc cu aceștia”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. “Ne bucurăm să valorificăm cunoștințele sale, mai cu seamă în acest moment de expansiune pe piețele externe, respectiv în Ungaria și Bulgaria în prezent, Polonia, Germania, Cehia în viitorul apropiat, dar și de diversificare a gamei de produse și de dezvoltare a serviciilor.”

Înainte de a conduce activitățile regionale de logistică ale companiei LC Waikiki, Laura Simion a ocupat diverse roluri de management la companiile Electrolux, Alison Hayes și NCH România. De asemenea, este de 16 ani membră a Asociatiei Române de Logistică (ARILOG). Între 2007 si 2017 a avut patru mandate de vicepreședinte în boardul Asociației. “Mă bucur să încep un nou capitol profesional alături de un brand românesc de tradiție, într-un context economic provocator și exigent. Integrarea experiențelor online/offline, comunicarea reală cu clientul și câștigarea încrederii acestuia sunt mize importante în retailul electro-IT, iar noul rol îmi va permite să construiesc în această direcție”, spune Laura Simion.

Laura Simion a absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci și Burse de Valori din cadrul ASE, apoi un master în Project Management în cadrul Facultății de Management, dar și un EMBA, obținând în 2018 o diplomă de la Maastricht School of Management. Din 2012, Laura Simion este unul din cei 8 membri ai Consiliului Consultativ al Facultății de Business și Turism din cadrul ASE Bucureşti.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare