Flanco a deschis cel de-al patrulea magazin în Craiova, amplasat în cel mai nou centru comercial al orașului, Promenada Mall. Astfel, rețeaua retailerului ajunge la 160 de puncte de vânzare, amplasate în 112 orașe din țară.

Cel de-al patrulea magazin Flanco din Craiova are o suprafață de 700 m2 și, la fel ca celelalte puncte ale rețelei, deține dotări orientate spre eficiență și sustenabilitate, precum etichete electronice și iluminare LED. „Craiova este unul dintre cele mai dinamice orașe din țară pe piața electro-IT, astfel că am ales să deschidem un al patrulea magazin care să deservească această zonă”, declară Ionuţ Cîrstea, Director Vânzări Flanco. „Ne urmăm strategia de a fi alături de clienți în locurile preferate de shopping și divertisment – centrele comerciale – iar cel mai nou mall din oraș va aduce, cu siguranță, oportunități atât pentru craioveni, cât și pentru noi.”

Serviciile puse la dispoziția clienților ocupă un rol important în strategia retailerului, astfel că portofoliul vast de servicii și oferte de creditare disponibile la nivel național vor completa, de asemenea, experiența de shopping a celor care trec pragul magazinului. „Deși observăm o tendință de scădere a creditului de consum, împreună cu partenerii noștri financiari ne străduim să le oferim clienților posibilitatea de a accesa sprijinul financiar necesar, pentru a-și permite produsele pe care și le doresc”, precizează Ionuț Cîrstea.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut