Flanco adaugă un nou serviciu în portofoliul său – BuyBack la telefoanele smart – în parteneriat cu Flip.ro. Astfel, clienții care vor să-și înlocuiască telefoanele mobile sau să le returneze pentru a achiziționa alte produse electronice, pot veni cu ele în magazinele Flanco, iar evaluările se efectuează pe loc.

Avantajele sunt evidente, după cum explică Ovidiu Nicușan, Director de Marketing, Flanco Retail. „Clienții pot să-și aducă telefoanele mobile de care vor să se despartă în oricare magazin din rețeaua noastră. Acestea sunt evaluate pe loc cu ajutorul unei aplicații, fără a mai fi nevoie de un proces de negociere sau de timp de așteptare, iar voucherele valorice se emit pe loc.”

Nicolae Trofin, Chief Sales Officer B2B, Flip.ro, adaugă: „Prin serviciile de buy back, clienții au ocazia să ofere telefonului lor ocazia să fie recondiționat și refolosit de altcineva, contribuind la o economie circulară și la protejarea mediului.”

Prin serviciul BuyBack Flip, clienții Flanco înlocuiesc telefoanele mobile de care nu mai au nevoie cu vouchere valorice în schimbul cărora pot să cumpere orice tip de produs din magazinele Flanco. Prețul pe care îl primesc pentru telefon, în baza evaluărilor Flip, este comparabil cu cel primit dacă ar încerca să-l vândă pe piata gri sau canale neoficiale. Voucherele pot fi folosite imediat în orice magazin Flanco, pentru orice tip de produs. Valoarea acestora depinde, evident, de starea și valoarea telefonului returnat.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare