Flanco susține opțiunile mai sustenabile și mai economice de alimentare cu energie, oferind la nivel național soluții complete de energie verde. Clienții retailerului își pot genera și consuma propriul curent electric, cu ajutorul unui sistem complet de panouri fotovoltaice – între 3 și 100 kw.

„Orientarea noastră către reducerea consumului energetic și protejarea mediului înconjurător rămâne fermă și se materializează atât prin proiecte pe care le implementăm la nivelul rețelei de magazine, cât și prin produsele oferite clienților noștri”, spune Ovidiu Nicușan, Director de marketing Flanco Retail. „Toate magazinele Flanco sunt echipate cu iluminare LED. De asemenea, în acest an am finalizat un proiect amplu de refacere a instalației electrice din 26 de magazine, care va conduce la o economisire anuală de 500.000 kwh. Includerea panourilor fotovoltaice în ofertă a venit ca un următor pas natural, prin care ne dorim să contribuim la reducerea amprentei de carbon și, totodată, să le oferim clienților noștri o sursă de energie verde, mai sustenabilă și mai avantajoasă din punctul de vedere al prețului.”

Retailerul include în oferta produsului și serviciile conexe: livrarea, instalarea panourilor fotovoltaice, întocmirea dosarului de prosumator și soluții de finanțare avantajoase, disponibile pe loc.

Soluțiile de energie verde vin ca o completare a procesului de digitalizare inițiat de Flanco în 2020, cu scopul eficientizării proceselor și protejării mediului înconjurător prin soluții mai sustenabile. Cele cinci mari proiecte – în prezent implementate cu succes – au fost: etichete electronice la nivelul întregii rețele, introducerea sistemului ERP, semnarea electronică a contractelor de credit, transmiterea de documente în format digital (EDI – Electronic Data Interchange), precum și utilizarea soluțiilor de arhivare electronică.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut