Flanco Retail şi-a extins echipa de senior management a companiei cu doi noi membri: Cătălin Cîrnaru, Director operațiuni, și Ionuț Cîrstea, Director vânzări. Totodată, Mirela Petruș a fost promovată în funcția de HR Manager, preluând conducerea departamentului de resurse umane al companiei.

Împreună cu ceilalți membri ai consiliului director – Dragoș Sîrbu, Director general; Andreea Pîrvu, Director financiar; Ovidiu Nicușan, Director marketing; Cătălin Croitoru, Director achiziții; Radu Bercea, Director canale digitale – Cătălin Cîrnaru și Ionuț Cîrstea vor avea un rol important în coordonarea activității strategice a companiei. „Odată cu intrarea în echipa de senior management, Cătălin Cîrnaru va ocupa și o nouă poziție, recent implementată, de Director de operațiuni”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. „Crearea acestei noi funcții a pornit de la nevoia de unificare a resurselor din zona de operațiuni, în contextul în care ne propunem o creștere a vânzărilor de peste 20% și, implicit, a volumelor de marfă, dar și a gradului de loialitate a clienților. Noul director și-a setat ca obiective scăderea timpului de livrare și îmbunătățirea experienței clientului în ceea ce privește livrarea comenzilor.”

Astfel, Cătălin Cîrnaru va conduce eforturile de optimizare a proceselor operaționale și de îmbunătățire a eficienței lanțului de aprovizionare, gestionând fluxuri multiple: logistică și last mile, operațional online, documentare online și relaţii cu clienţii. Cu o experiență profesională de peste 20 de ani în companii din retail, fashion, pharma sau servicii logistice, Cătălin Cîrnaru a ocupat poziții de conducere și s-a specializat în optimizarea operațiunilor logistice, managementul lanțului de aprovizionare și îmbunătățirea eficienței serviciilor last mile. În cadrul Flanco, a ocupat timp de nouă ani funcția de Manager logistică.

„Ionuț Cîrstea este un exemplu al modului în care Flanco oferă angajaţilor mediul propice pentru a crește, a se dezvolta și a acumula experiență și competențe. La 34 de ani, este cel mai tânăr Director de vânzări Flanco. Este alături de noi de 12 ani, cu o evoluție frumoasă, trecând prin toate treptele ierarhice din retail: de la consultant de vânzări, la șef de tură, director de magazin, regional sales manager, retail manager, iar în acest moment reunește sub conducerea sa departamentele de Retail magazine și Corporate”, spune Dragoș Sîrbu.

Printre obiectivele pe care și le-a propus Ionuț Cîrstea se numără creșterea vânzărilor în magazine și îmbunătățirea experienței clientului. Una dintre cele mai importante reușite ale sale este creșterea vânzării de servicii, în 2022 compania ajungând la un nivel istoric în ceea ce privește procentul valoric obținut de servicii din totalul vânzărilor.

O altă schimbare importantă în echipa de top management a retailerului este adusă de Mirela Petruș, noul HR Manager Flanco. Având o experiență de peste 18 ani în domeniul resurselor umane, din care nouă ani în Flanco, aceasta dezvoltă și gestionează, în prezent, strategia de resurse umane a companiei și coordonează peste 1.400 de angajați, din 113 orașe.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut