Flanco Smart Discounter a deschis, în mai puțin de o săptămână, două noi magazine: Flanco Smart Discounter Vitantis și Flanco Smart Discounter Argeș Mall. Luna aceasta, retailerul a anunțat că devine prima rețea de magazine Smart Discounter electro-IT din România.

“Toate magazinele noi pe care le vom deschide vor fi amenajate potrivit noii poziționări”, spune Ovidiu Nicușan, Director de marketing Flanco Smart Discounter. “Deși clienții pot deja să găsească în toate magazinele rețelei ofertele noastre tip Smart Discounter, locațiile nou deschise se evidențiază prin elementele de branding și de promovare actualizate, precum și prin amplasarea unei scene dedicate celor mai importante discounturi ale momentului, chiar la intrarea în magazin.”

Noul Flanco Smart Discounter din capitală s-a deschis pe 19 aprilie și este localizat în parcul comercial Vitantis. Astfel, retailerul ajunge la 11 puncte de vânzare în București. Cel de-al patrulea magazin deschis de retailer în Pitești a fost inaugurat pe 25 aprilie, în Argeș Mall.

Retailerul a pregătit o gamă de produse de tehnologie variată și atent selecționată, completată inclusiv de produse de uz zilnic, precum cafea sau detergent. “Portofoliul de servicii și de instrumente de creditare rămâne valabil, va fi într-o continuă dezvoltare, astfel încât clienții să aibă acces cât mai simplu și cât mai rapid la tehnologia dorită. Returul gratuit în 45 de zile cu banii returnați pe loc, rezervarea cu ridicare din magazin, programul Rabla activ pe tot parcursul anului sau opțiunea de asigurare a produselor – toate sunt facilități care să vină în sprijinul clientului și să îi ofere un plus de siguranță, de accesibilitate și de satisfacție”, completează Ovidiu Nicușan.

Flanco Smart Discounter va desfășura, anul acesta, un amplu proces de rebranding în 10 dintre cele mai importante magazine ale sale, va continua cu alte 70 de magazine în 2025, urmând ca în 2026 toate punctele de vânzare să funcționeze sub noua identitate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut