TIP Group, companie de închiriere din Europa în domeniul camioanelor și remorcilor, a cumpărat afacerea de remorci a Euro-Leasing Denmark. Astfel, TIP preia peste 1.650 de remorci și contracte cu clienții EURO-Leasing din Danemarca, iar flota TIP se extinde cu 25%.

Aceasta este o flotă mai nouă de remorci cu prelată și frigorifice de la diverși producători consacrați. „Este important pentru noi să putem sprijini clienții cât mai bine posibil. Odată cu adăugarea flotei de remorci EURO-Leasing, asigurăm o disponibilitate sporită a echipamentelor pentru aceştia”, spune Christian Petersen, CEO al TIP Nordic, bucuros să poată primi clienți noi la TIP.

Jens Ole Olesen, CEO al Euro-Leasing Danemarca, declară că au găsit în TIP un partener care poate asigura un viitor bun afacerii de remorci a EURO-Leasing din Danemarca. „Lucrăm îndeaproape cu TIP pentru a asigura o tranziție fără probleme pentru clienți, furnizori și parteneri. Ei nu vor observa nicio diferență în servicii.”

EURO-Leasing A/S este o subsidiară a EURO-Leasing GmbH, care face parte din Volkswagen Financial Services AG și care lucrează cu accent pe leasingul de camioane din 1997. Prin fuziunea cu Euromobil Autovermietung GmbH, EURO-Leasing a oferit și soluții complete de închiriere în sectorul autoturismelor din septembrie 2019. În 2022, compania a luat decizia strategică de a părăsi afacerea cu camioane și remorci, urmând să se concentreze doar pe afacerea în creștere rapidă de închiriere de mașini. „Achiziția afacerii de remorci a Euro-Leasing este o etapă importantă în expansiunea noastră în Europa. Acest pas ne consolidează poziția nordică și ne oferă posibilitatea de a crește oferta și disponibilitatea remorcilor în Danemarca. De asemenea, va extinde și de a ne diversifica baza de clienți”, spune Bob Fast, CEO al TIP Group.

Odată cu achiziționarea afacerii de remorci a EURO-Leasing, flota TIP din Danemarca ajunge la 9.200 de unități.

TIP Group are sediul central în Amsterdam și activează în peste 130 de locații în 18 țări din Europa și Canada.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut