Operatorul francez de logistică FM Logistic vinde un alt complex de depozite din Dmitrov, lângă Moscova, către Central Properties, scrie Kommersant. Valoarea activului va fi de peste 3 miliarde de ruble (29 de milioane de euro), iar vânzarea nu înseamnă că operatorul îşi reduce afacerile – el va rămâne chiriaș pe termen lung. Astfel de tranzacții, potrivit experților, le permit foștilor proprietari de imobile să elibereze o parte semnificativă din fonduri, păstrându-şi în același timp suprafața.

Un subcomitet al Comisiei guvernamentale pentru controlul investițiilor străine a aprobat achiziționarea proprietății Bati Losino LLC, deținută de operatorul de logistică francez FM Logistic, de către fondul de investiții închis Parus-proektny 7, deținut de Central Properties.

Bati Losino LLC, deținută de FM Logistic, operează o suprafață de 120.000 m2 în Dmitrov, lângă Moscova. Valoarea tranzacției va fi de 3,12 miliarde de ruble (peste 29 de milioane de euro), din care cel puțin 2,2 miliarde de ruble (2,3 milioane de euro) vor trebui rambursate de FM Logistic pentru împrumutul la Sberbank. La finalizarea tranzacției, FM Logistic va continua să închirieze unitatea din Dmitrov.

FOTO: FM Logistic Rusia / Facebook

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut