Ford Pro a dezvăluit o nouă versiune cu autonomie extinsă pentru E-Transit, sporind astfel versatilitatea celui mai bine vândut van electric mare din Europa. Acesta și-a depășit anul trecut cel mai apropiat concurent cu mai mult de 5 la 1 unități vândute. Clienții vor putea comanda noul model în cursul acestui an, livrările inițiale fiind așteptate în 2025.

Noul model are o capacitate utilizabilă a bateriei de 89 kWh pentru o autonomie maximă de până la 402 km, precum și performanțe mai rapide de încărcare AC și DC.

E-Transit cu autonomie extinsă este complet integrat cu platforma Ford Pro pentru a ajuta clienții să optimizeze gestionarea energiei din baterie, să eficientizeze lucrările din service și să minimizeze timpul de nefuncționare al mașinii și costul de proprietate. “Opțiunea de autonomie extinsă pentru E-Transit este un alt exemplu al angajamentului Ford Pro de a transforma flotele electrice de înaltă productivitate într-o realitate în Europa”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa. “Oferind clienților opțiunea de a conduce mai mulți km între încărcări, alături de o gamă largă de versiuni de caroserie și suport din partea ecosistemului conectat Ford Pro, ne consolidăm poziția de partener de încredere pentru soluții complete de flotă.”

Versiunea cu autonomie extinsă E-Transit este concepută pentru a atrage în special clienții care operează în regiuni rurale, climă mai rece sau pe rute care implică conducerea pe autostradă.

Inginerii Ford au îmbunătățit semnificativ performanța de încărcare a E-Transit pentru versiunea cu autonomie extinsă. Puterea maximă de încărcare AC a fost mărită de la 11 la 22 kW, ceea ce înseamnă că o încărcare completă peste noapte va dura mai puțin de șase ore. Puterea de încărcare pentru DC a fost mărită de la 115 la 180 kW, astfel încât o încărcare de 10 minute poate adăuga până la 116 km de autonomie, iar o încărcare de 10-80% durează aproximativ 28 de minute.

Ford Pro se așteaptă ca versatilitatea crescută a versiunii E-Transit cu autonomie extinsă să atragă clienții datorită gamei largi de caroserii disponibile. E-Transit este oferit într-o gamă de 19 variante, inclusiv lungimi L3 și L4, van, cabină dublă în furgonetă și versiuni de caroserie cu șasiu unic, cu GVM de la 3.500 kg la 4.250 kg. Sarcina utilă maximă este de până la 1.460 kg pentru furgonete și 1.814 kg pentru variantele de șasiu cu cabină, cu o greutate remorcabilă de până la 750 kg pentru modelele cu GVM de 3.500 kg. Pro Power Onboard este, de asemenea, disponibil pentru a furniza 2,3 kW putere din bateria vehiculului pentru a putea alimenta diferite scule, echipamente și conversii.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut