Ford va oferi clienților o versiune Plug-In Hybrid a modelului său Ranger, capabilă să combine posibilitatea de a conduce electric cu versatilitatea tipică modelului și fiabilitatea pe care clienții au ajuns să o aprecieze la cel mai bine vândut pick-up din Europa. Producția Ranger Plug-in Hybrid începe la sfârșitul lui 2024, cu livrări către clienți în 2025.

Noul model marchează un pas înainte în planurile Ford de a oferi o gamă completă de opțiuni de propulsie pentru clienții din segmentul pick-up-urilor de dimensiuni medii.

Ranger Plug-In Hybrid va livra cea mai mare valoare de cuplu din gamă, fiind propulsat de un motor Ford EcoBoost pe benzină de 2,3 litri, cuplat la un motor electric și un pachet de baterii, care îi permite să parcurgă în modul pur electric peste 45 de kilometri. Posibilitatea de exploatare într-un mod pur electric deschide noi posibilități pentru proprietarii de afaceri, localizați într-un număr tot mai mare în orașe cu zone restricționate pentru emisii reduse.

Capacitatea maximă de remorcare cu sistem de frânare a modelului Ranger Plug-In Hybrid este de 3.500 kg. Modelul va oferi, de asemenea, Pro Power Onboard care permite clienților să-și alimenteze aparatele electrice pe un șantier de lucru sau într-un camping izolat, conectându-le la prizele de curent încorporate atât în benă, cât și în cabină. Asta înseamnă că generatoarele zgomotoase, voluminoase și grele pot fi lăsate acasă, lăsând mai mult spațiu în benă pentru alte echipamente. Ranger Plug-In Hybrid este la fel de performant ca restul gamei în teren accidentat, dispune de moduri de rulare selectabile și funcții avansate de siguranță și asistență pentru șofer. “Clienții doresc vehicule electrificate care oferă performanțe ridicate și costuri de exploatare accesibile, fără a compromite ceea ce iubesc la pick-up-ul lor”, a declarat Kumar Galhotra, președintele Ford Blue. “Ranger Plug-In Hybrid propune o soluție din ambele lumi și poate fi utilizat atât pentru muncă, cât și pentru distracție și familie. În plus, oferă clienților mobilitate EV cu emisii zero pentru călătorii scurte sau performanțe hibride care oferă capacități incredibile în teren accidentat, sarcină utilă și remorcare. Cu Pro Power Onboard, pentru prima dată, proprietarii de Ranger își pot alimenta cu ușurință atelierele de lucru și campingurile.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut