Într-o mutare strategică de consolidare a prezenței sale în România, Ford Motor Company anunță planuri de extindere a operațiunilor Ford Business Solutions (FBS) în București, în special în domenii cheie precum IT și suport pentru entități bancare și financiare existente din grup.

Din momentul lansării Ford Business Solutions Center în februarie 2022, Ford s-a dedicat creării de modele scalabile pentru soluții de afaceri cu scopul de a oferi un avantaj competitiv diviziilor sale și echipelor de lucru prin oferirea de capabilități avansate.

Cu accent pe domenii cheie precum IT și suport pentru entități bancare și financiare existente din grup, FBS își valorifică expertiza pentru a sprijini echipele globale ale Ford Motor Company cu scopul de a atinge obiectivele strategice. Compania își propune să recruteze peste 100 de specialiști în domeniile menționate, cu abilități lingvistice avansate de germană, italiană, spaniolă și franceză. În acest fel, echipa aproape își va dubla efectivele de la aproximativ 100 de angajați la peste 200 până la sfârșitul lui 2024. “Prin atragerea unei forțe de muncă diverse și talentate, Ford aspiră să-și extindă capacitatea de a oferi soluții pentru operațiunile sale globale de afaceri. Planurile de extindere reprezintă o contribuție majoră la consolidarea poziției Ford Business Solutions ca furnizor principal de soluții de afaceri în regiune”, a declarat Dieter Rogmann, Director FBS Europa.

Extinderea operaţiunilor din București confirmă angajamentul Ford de accelerare a creșterii economice și a inovației în Europa de Est, poziționând compania ca un jucător cheie în sectorul soluțiilor pentru afaceri în regiune. Centrul FBS București este situat în One Cotroceni Park.

Pe lângă prezența din România, la nivel global, FBS mai este prezent în Ungaria, India și Mexic.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut