Gigantul auto american Ford a decis să oprească temporar producția la uzina sa din Köln, Germania, din cauza unei probleme în aprovizionarea cu semiconductori.

Muncitorii fabricii din Köln vor lucra în schimburi scurte timp de două săptămâni, începând cu 17 august, din cauza faptului că furnizorul malaysian a întârziat expedierea semiconductorilor utilizați în modulul de ușă electronică al modelului Fiesta, pe fondul epidemiei de Covid-19, a declarat Ford într-un comunicat.

În scrisoarea transmisă angajaților de către conducerea fabricii, s-a menționat că furnizarea de materiale semiconductoare după 6 septembrie este încă incertă, iar schimburile de lucru scurte pot dura mai mult de două săptămâni.

Ford a fost nevoit să oprească producția modelului Fiesta pentru mai mult de trei luni la începutul lui mai din cauza lipsei de conductori.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare