Ford Pro a prezentat noul furgon compact Transit Connect, completând noua generație de vehicule comerciale Transit electrificate. Sistemele de propulsie avansate includ pentru prima dată o versiune Plug-in Hybrid pentru Transit Connect, care oferă o autonomie de 110 km, precum și capacitatea de încărcare AC și DC.

Clienții beneficiază, de asemenea, de volume de până la 3,7 m3, precum și de un nou concept de scaune pentru modelele Kombi. Caracteristicile premium suplimentare includ un nou sistem inteligent de tracțiune integrală, un instrumentar de bord digital cu conectivitate avansată și cea mai largă suită de sisteme active de asistență pentru șofer oferite vreodată la Transit Connect.

Operatorii Transit Connect își pot accelera productivitatea prin asistența Ford Pro, inclusiv software, service și planuri financiare flexibile. “În ultimii doi ani, am electrificat familia Transit pentru a ajuta fiecare tip de client să-și accelereze productivitatea și să-și electrifice afacerea. Noul Transit Connect este un nou pas în această misiune”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa. “Noile versiuni PHEV și cu tracțiune integrală ale Transit Connect, interiorul high-tech și suportul Ford Pro împachetează un aspect riguros într-o caroserie elegantă și compactă.”

Fiind cea de-a treia generație a popularei autoutilitare compacte Ford Pro Transit Connect, noul model face parte din cea mai puternică gamă de autoutilitare compacte Ford Pro, împreună cu noul Transit Courier și viitorul E-Transit Courier.

Transit Connect intră în producție în primăvara lui 2024, livrările inițiale ale autoutilitarei diesel fiind programate pentru vara acestui an, ca parte a unui plan de lansare în etape. Transit Connect PHEV se va alătura gamei înainte de sfârșitul anului, modelele cu tracțiune integrală și Kombi completând gama la începutul lui 2025.

Gama complet nouă de sisteme de propulsie pentru Transit Connect este reprezentată la vârf de primul PHEV al modelului. Sistemul cuplează un motor pe benzină EcoBoost de 1,5 litri la o baterie de înaltă tensiune și un motor electric pentru a furniza o putere combinată de 150 CP și un cuplu de 350 Nm, disponibili prin intermediul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj și șase trepte. Sarcina utilă maximă este de 770 kg, iar greutatea maximă de remorcare este de 1.400 kg.

Transit Connect PHEV are o autonomie electrică de până la 110 km și, în modul EV, poate oferi un cuplu de până la 330 Nm pentru transportul de încărcături urbane.

Clienții pot încărca bateria cu un încărcător rapid DC de 50 kW, dacă este necesar, sau folosind încărcătorul AC de 11 kW.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut