Ford Pro a câștigat două distincții, revendicând premiul International Van of the Year (IVOTY) și International Pick-up Award (IPUA) pentru noua sa furgonetă Transit Custom și noul pick-up Ranger.

Ford Pro a câștigat premiile IVOTY și IPUA în același an de trei ori – mai mult decât orice alt producător – după victorii duble în 2013 și 2020.

Premiile au fost prezentate în cadrul Solutrans din Lyon, Franța, și validează în continuare poziția Ford Pro ca lider pe piața europeană a vehiculelor comerciale. “Este un motiv de mândrie pentru echipele Ford din întreaga lume. Suntem încântați că juriul a recunoscut abilitățile celor mai noi vehicule comerciale ale noastre, construite cu scopul de a sprijini nevoile de afaceri ale clienților din toate domeniile de activitate”, a declarat Tim Slatter, vicepreședinte al programelor de produs, Ford.

Noul Transit Custom oferit de divizia Ford Pro, lider în segment și recent pus în vânzare în Europa, oferă cea mai largă gamă de versiuni de până acum și introduce caracteristici unice, digitale și orientate către client, cum ar fi un modem 5G, 4 actualizări software pentru peste 30 de module ale vehiculului, asistență la livrare care poate economisi peste 20 de secunde pentru fiecare oprire, un volan rabatabil și o caroserie MultiCab versatilă pentru a construi pe baza reperelor de productivitate stabilite de predecesorii săi.

Hans Schep, director general, Ford Pro Europa, a declarat: “Fiind cea mai importantă furgonetă de o tonă din Europa, noul Transit Custom a fost dezvoltat și proiectat pentru a satisface nevoile variate ale clienților. Împreună cu modelul diesel premiat, clienții vor avea în curând posibilitatea de a alege și versiuni electrice și PHEV. Fiecare model este livrat cu multiple inovații si conectivitate super-rapidă la ecosistemul software Ford Pro, ceea ce îi ajută pe clienți să prospere.”

Transit Custom a fost cel mai bine vândut van de o tonă din Europa anul trecut, precum și cel mai bine vândut vehicul din Marea Britanie în 2021 și în 2022. Noul model este produs la uzina Ford Otosan din Turcia.

După teste dificile pe șosea și în teren accidentat efectuate de către juriul IPUA în Grecia, Ford Ranger și-a adjudecat premiul pentru a treia oară – stabilind un nou record.

Ranger este produsul global Ford care are cea largă acoperire și este dezvoltat de designerii și inginerii din centrul de inginerie australian Ford, este construit în șase fabrici Ford de pe patru continente și iubit de clienții din Europa. Ranger a fost cel mai bine vândut pick-up din regiune în ultimii opt ani și reprezintă aproape jumătate din toate vânzările de pick-up-uri din Europa.

Abilitățile off-road ale noului model, comportamentul rafinat pe șosea și nivelul fără precedent de conectivitate și tehnologie îl fac popular atât în rândul utilizatorilor comerciali, cât și al celor privați. Ford Pro a anunțat recent Ranger PHEV – primul pick-up PHEV din Europa – care combină posibilitatea de a conduce electric cu versatilitatea tipică lui Ranger.

Fabrica Ford care produce Ranger pentru clienții din Europa se află la Silverton, Africa de Sud. Hans Schep a declarat: “Ford Ranger a primit această distincție pentru a treia oară de la juriul IPUA, ceea ce este o dovadă a atractivității sale ca pick-up preferat al Europei în ultimii opt ani. Noul Ford Ranger are cea mai cuprinzătoare ofertă de până acum și oferă clienților o dozăa ridicată de rafinament pe asfalt și performanțe specifice în teren accidentat, atât pentru zilele de muncă ale săptămânii, cât și pentru weekend-uri. Ranger este mereu pregătit pentru muncă, dar și pentru distracție.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut