După ce a deschis filiale pe cele mai mari piețe din Europa, precum Germania, Franța și, de curând, Austria, Ford Trucks, marca globală a Ford Otosan, îşi continuă creșterea cu Albania, una dintre pieţele importante din Balcani.

Ford Trucks, care a primit o cerere mare din Europa pentru F-MAX, ales International Truck of the Year 2019, dezvoltat și produs de la zero de inginerii Ford Otosan, va intra pe piața albaneză în cooperare cu Albanian Motor Company.

La evenimentul de deschidere, liderul regiunilor Europa Centrală și de Est Ford Trucks, Selim Yazici, a declarat: „Suntem foarte încântați să cooperăm cu Albanian Motor Company, una dintre companiile de top și cu experiență din Albania. Credem că prin această cooperare ne vom servi clienții din Albania în cel mai bun mod posibil şi, de asemenea, ne atingem obiectivul de creștere permanentă și puternică în Balcani și în toată Europa. Datorită puterii noastre de producție, capacităților de inginerie și abilităților de proiectare, tehnologie și dezvoltare, exportăm acum vehicule comerciale grele pe care le producem în Turcia în peste 40 de țări.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut