Compania XPAuto, care oferă servicii de management al flotei, logistica vehiculelor și servicii de reparaţii şi mentenanţă auto în UK, a fost achiziţionată de Gefco. Compania franceză va integra platformele digitale XPAssetSmart și XPAssetCare în propriile platforme existente.

Firma din Marea Britanie are o suită de platforme digitale prin care poate gestiona rezervarea, livrarea, colectarea şi repararea vehiculelor. În portofoliul XPAuto se află şi servicii personalizate de flotă pentru anumite evenimente şi întâlniri cu presa. Prin preluarea XPAuto, Gefco urmăreşte să construiască o rețea IT integrată între propriile servicii și cele intrate acum în portofoliu, ceea ce ar facilita programarea inteligentă și o capacitate de gestionare a activelor alături de aplicațiile adresate clienților.

De asemenea, preluarea XPAuto completează serviciul Moovecar al companiei Gefco, segment care vizează managementul vehiculelor, oferind servicii de la livrarea last mile până la reparaţii și întreținere. CEO-ul XPAuto, Oliver Woodmansee, și echipa de management existentă vor rămâne în locația din Chipping Warden care acoperă 8.000 m2 de teren, cu o capacitate de 1.500 de vehicule. „Suntem încântați să primim angajații XPAuto în Grupul Gefco. Experiența Gefco de 70 de ani în logistica auto și soluțiile inteligente și expertiza demofleet ale XPAuto sunt complementare”, a declarat Luc Nadal, CEO al Gefco.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare