Ministerul francez al Transporturilor a majorat taxele de autostradă începând cu 1 februarie 2023. În această lună a fiecărui an, Guvernul ajustează tarifele pe baza inflației, care, după cum se știe, a suferit o creștere bruscă în 2022 din cauza consecințelor războiului din Ucraina. Rata medie de creștere este de 4,75%, care urmează majorării de 2% implementate în 2022 și de 0,44% în 2021.

De asemenea, potrivit Trasporto Europa, Ministerul Transporturilor din Franţa anunţă intensificarea controalelor rutiere axate pe conducerea sub influența drogurilor. Agenții vor efectua verificări în acest sens asupra șoferilor în toate accidentele rutiere, chiar dacă acestea nu implică pagube pentru persoane și chiar pentru bicicliștii care lovesc pietonii.

Şi vameșii vor fi, de asemenea, autorizați să efectueze controale privind consumul de alcool și droguri al șoferilor de autovehicule.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut