După ce podul din Crimeea a fost avariat weekend-ul trecut, orașele ucrainene au intrat sub focul rusesc. Atacurile s-au răspândit în partea de vest a țării, fiind simțite inclusiv de șoferii de camion care stăteau la granița polono-ucraineană.

Potrivit polițiștilor polonezi de frontieră, bombardamentele au deteriorat, printre altele, rețeaua electrică care furniza energie punctelor de trecere a frontierei din Medyka și Korczowa. Instalațiile de acolo, complet dependente de sursele de energie electrică ucrainene, au fost nevoite să-și oprească imediat activitatea, ceea ce a dus și la suspendarea controalelor pentru orice vehicul.

Cazul este confirmat și de șoferii polonezi care merg în Ucraina, deși la Medyka deja se vorbește despre restabilirea traficului. Aici traficul a avut o pauză de circa cinci ore.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare