Transportul special spre Kiruna, destinat Swedish Space Corporation, a fost finalizat cu succes. Expertul în logistică Thomas Heger declară: „Acesta este cel mai nordic punct în care un camion Gebrüder Weiss a ajuns vreodată.”

Containerul Gebrüder Weiss cu echipamentul de cercetare pentru misiunea spațială a ajuns la Kiruna, în nordul Suediei. Șoferul de camion Rudolf Kiesel a parcurs distanța de 2.000 de kilometri de la Berlin, via Stockholm, până la Cercul Arctic în 4 zile. Gebrüder Weiss este partenerul logistic oficial al Swedish Space Corporation (SSC) și a organizat transportul echipamentului pentru cea de-a 15-a misiune spațială. Acolo încep acum pregătirile pentru lansarea rachetei, programată pentru 22 noiembrie.

Thomas Heger, expert în logistică la Gebrüder Weiss, Nürnberg, relatează: „Traseul de la Berlin la Kiruna este cu siguranță excepțional. Este cel mai nordic punct în care un camion Gebrüder Weiss a ajuns vreodată.” Cu toate acestea, Heger nu a avut emoții în niciun moment pe durata transportului: „De-a lungul întregului traseu, ne-am putut baza în totalitate pe propriile resurse și pe know-how-ul nostru în domeniul logistic. De aceea, am fost convins încă de la început că vom gestiona situația așa cum trebuie.”

Thomas Heger, relatează despre provocările întâmpinate în timpul transportului într-un interviu video (subtitrat în engleză).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare