Gebrüder Weiss își extinde rețeaua germană prin achiziția B+A Luft-und Seefrachtspedition GmbH din Nürnberg. Noua filială, specializată în importul și exportul de containere de marfă de grupaj între Asia și Germania, este integrată în rețeaua Gebrüder Weiss începând cu 27 iunie 2023.

„Nürnberg este una dintre cele mai importante locații logistice din Germania, iar rețeaua noastră germană Air&Sea va primi un impuls prin achiziție. Experiența B+A în afacerile de transport aerian și maritim reprezintă o completare la filiala Gebrüder Weiss din Nürnberg, care s-a concentrat până acum pe transportul terestru și logistică. Acest lucru ne permite să oferim clienților din regiunea Nürnberg o gamă și mai cuprinzătoare de servicii”, spune Robert Stahlschmidt, Country Manager Air&Sea Germany la Gebrüder Weiss.

Transportatorul B+A, care a fost fondat în Nürnberg în 1982, oferă transporturi de containere pe mare din Asia. Containerele de marfă de grupaj (LCL) sunt expediate de la centrele logistice din China și Taiwan la Hamburg, de unde sunt apoi duse cu trenul la Nürnberg înainte de a fi livrate companiilor regionale. „Vom putea oferi clienților întreaga gamă de produse a unei companii de logistică care operează la nivel global dintr-o singură sursă”, spune Andreas Tylewski, managing partner B+A.

Cei 20 de angajați ai companiei vor fi păstraţi, iar compania va continua să funcționeze sub numele B+A Luft-und Seefrachtspedition GmbH.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut