Compania internațională de transport și logistică Gebrüder Weiss își extinde rețeaua de locații din sudul Germaniei în domeniul transportului terestru și preia retrospectiv Wedlich de la 1 ianuarie 2023, în Bayreuth. Afacerea de familie cu aproximativ 100 de angajați este specializată în logistica depozitelor, mutări și transport terestru.

Werner Dettenthaler, Managing Director Land Transport Germany la Gebrüder Weiss, cunoaște compania de mulți ani și este convins de calitatea serviciilor sale. „Wedlich are o reputație excelentă ca furnizor de logistică și are rădăcini ferme în regiunea Franconia Superioară. Cu serviciile sale de logistică, transport și relocare și expertiza angajaților, este un plus pentru serviciile noastre din nordul Bavariei.”

Spedition Wedlich a fost fondată în 1946 de familia cu același nume. În Bayreuth, Wedlich deține o facilitate logistică modernă, cu o zonă de manipulare și depozitare de 15.000 m² și alți 15.000 m² în Bad Berneck. Compania își acoperă nevoile energetice cu propriul sistem fotovoltaic la terminalul logistic, care produce 700 de megawați pe oră de electricitate pe an.

Preluarea Wedlich face parte dintr-o strategie generală în baza căreia Gebrüder Weiss îşi extinde treptat rețeaua în sudul Germaniei. Compania de logistică din Nürnberg a preluat recent transportatorul aerian și maritim B+A. Pe lângă Bayreuth, alte nouă locații fac parte din rețeaua de transport terestru din sudul Germaniei a Gebrüder Weiss: Aldingen, Altensteig, Esslingen, Lindau, Memmingen, Nürnberg, Passau, Straubing și Waldkraiburg.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut