Începând cu 1 ianuarie 2023, furnizorul internațional de servicii de transport și logistică Gebrüder Weiss va prelua compania Rentschler Transport + Logistik, expeditor cu sediul în Altensteig, în nordul Pădurii Negre. Odată cu preluarea 100% a companiei, 80 de angajați vor fi preluaţi Gebrüder Weiss. Cele două companii au convenit să nu dezvăluie prețul de achiziţie.

Odată cu achiziția, compania austriacă Gebrüder Weiss face un alt pas în strategia sa de creștere în sudul Germaniei. „Gama de servicii și locația Rentschler oferă condiții ideale pentru densificarea rețelei pe care o urmăm în sudul Germaniei. În sucursalele noastre Aldingen și Esslingen din Baden-Württemberg, în special, expeditorii din industrie și comerț vor beneficia de efectele grupării în transporturi”, explică Werner Dettenthaler, Managing Director Land Transport Germany la Gebrüder Weiss. Amplasamentul Altensteig, la 60 km sud de Stuttgart, completează site-urile existente ale Gebrüder Weiss de transport terestru din sudul Germaniei, din Esslingen, Aldingen, Lindau, Memmingen, Nürnberg, Straubing, Waldkraiburg și Passau. „Sub umbrela Gebrüder Weiss, perspectivele noastre de creștere și oportunitățile de dezvoltare se extind. Acest pas strategic le oferă clienților noștri acces la o gamă mai largă de servicii și conexiuni la rețeaua globală a unei companii de logistică cu servicii complete”, explică Andreas Rentschler, Managing Director al Rentschler Transport + Logistik.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare